keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Ylläs




Parhautta oli kun kerkesin ennen hormonimyllyä viettää ylläksellä pari yötä perheen ja sukulaisten kanssa, jota tulee aivan liian vähän harrastettua, lupaan kunnostautua. lupaan lupaan lupaan!

Siskoni perheellä on Ylläksellä mökkejä ja pakko myöntää että viimeisimmästä ylläksen reissusta on tainnut sujahtaa jo hetki jos toinenkin. Tainnut veri vetää aika vahvasti sille viereiselle tunturille viime vuodet.







Vietettiin yhdessä aikaa, kokkailtiin, ulkoiltiin ja saunottiin. Ja itselleni uskollisena kävin tietenkin tyhjentämässä pankkitiliäni paikallisissa kaupoissa, kuuntelin sitä uutta Kristalin rahaa palaa feat. Uniikki ja kuvittelin että mulla olis oikeesti rahaa tuhlattavana kaikkeen ylimääräiseen.


Alunperinhän lähdin Kemiin, hoitamaan perheemme Ada koiraa, mutta miljoonankilsan tennarit ei antanut periksi ja päätinkin jatkaa matkaa samantien. Vaihtoehtoina oli joko Oulu (jossa oli kaikkien amisten ykkösbileet? Hifi & Tuningshow, ei kiitos.) tai Ylläs ja kyllä viikonloppu ruska-Lapissa vei voiton ihan heittämällä.






Ruska on ihanaa! Tänä vuonna se vain ei ollut ihan parhaimmillaan, huonon kesän takia vissiin? Oli oikein mukavat pari päivää ja vaihtelua normaali viikonlopuille.

Kyllä Lapissa on vaan kivaa.. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti