sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Perjantai viihdettä;)

Mun vanhemmat on käymässä Helsingissä pitkästä aikaa, viime kerrasta kun ne kävi täällä mua moikkailemassa onkin tainnut vierähtää jo 2.5 vuotta... Hävetkää! :D

Perjantaina käytiin kiertelemässä ja hypättiin sitten Kauppatorilta Royal Linen sightseeing laivaan katselemaan miltä Helsinki näyttääkään mereltä päin. Oon joskus pari vuotta sitten käynyt JT linesin kanavaristeilyllä ja tykkäsin siitä kyllä enemmän, tai sitten vaan aika kuultaa muistot taas.




Käytiin Kauppatorilla syömässä muikkuateriat. Niitä ei ookkaan yhtään tullu tälle kesää sitten vedettyä:P







Skiffer!! Oon rakastunu tähän paikkaan. Ehdottomasti kesähelsingin ykkösmestoja. Ylivoimaisesti Helsingin parhaat pizzat saa myös täältä. Tää on Liuskaluodolla, paikalle pääsee joko omalla veneellä, tai kaivopuiston edustalta lähtevällä lautalla. :)

Niinkuin öhöm.. tämä, Liuska Sea Food. Savumuikkuja, kylmäsavulohta, fenkolia ja uppomuna. 
Muutkin paikan pizzat ovat ihanan erikoisia, yhdessä on mm. mansikkaa. En ole kyllä uskaltanut vielä maistaa... 

Skifferistä lisää





 5 viikkoa tullut ihan huomaamattakin oltua tipattomalla, syksyn kunniaks ja suhteellisen menevän kesän takia ja illalla olinkin jo bilekamppeet päällä shottilasit silmissä kiilluen korkkarit jalassa lähössä ulos.
 Sitten.. kylmänrauhallisesti otin bilekamppeet pois, avasin pääsykoekirjan ja aloin lukemaan. Päätin että luen koko illan ennemmin kuin juoksisin pitkin kyliä sukkahousut riekaleina. 
Jaksoin lukea yhteensä ehkä vartin. 3 minuutin osissa. Roikuin facebookissa, siivosin vessan, katoin välillä salkkareita ja kävin lenkillä.

 

Tänään yritän skarpata ja lukea oikeasti. 

pusuja ja haleja murut <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti