keskiviikko 12. syyskuuta 2012

herkkuaamiainen






Ihan paras aamupala syntyy näin, kaikenlisäksi vielä ihanan terveellistä:)




n. 1dl mysliä
puolipurkkia maitorahkaa
ruokalusikallinen soijalesitiiniä
tyrnirouhetta
Chia-siemeniä
marjoja esim. mustikoita ja tyrniä
loraus funlightia



Sekoita kaikki ainekset keskenään ja nauti, namnamnam:)



Myslistä saa hiilihydraatteja joiden avulla jaksat ja jotka vaikuttavat myös aivoihin, toisinsanoen niistä saa energiaa päivän temmellyksiin.

Protskua protskua! proteiinit tulee maitorahkasta ja ne ovat meidän solujen rakennusaineita ja näin ollen elintärkeä osa ravintoa. Ja niinkuin kaikki tietää, niiden avulla kasvetaan isoiksi tytöiksi ja pojiksi ;)

Soijalesitiini taas on rasvaa joka on tuotettu soijapavuista. Se parantaa muistia sekä oppimiskykyä, vahvistaa hermostoa ja alentaa myös kolesterolia. Lisäksi se vielä suojelee maksaa ja auttaa erektio-ongelmissa;)

Bodarit käyttää soijalesitiiniä koska se auttaa lihaserottuvuuden paranemisessa sekä vaikuttaa rasva-aineenvaihduntaan.




Chia-siemenessä on kasviöljyjä, proteiinia, kuitua, antioksidantteja, A, B1, B2, B3 vitamiinejä + mineraaleja, kalsiumia, magnesiumia, rautaa ja sinkkiä. Ja ne antioxidantit <3

Siemeniä voi liottaa pienessä määrässä vettä jolloin ne hyytelöityy ja lopputuloksen voi nakata esim pirtelön joukkoon.



Oon aika laiska syömään marjoja, joten turvaudunkin monesti tyrnirouheeseen joka on helppo heittää mukaan. 250ml purkkiin on käytetty noin 4000 tyrnimarjaa. Tyrnirouhe sisältää A, E ja C vitamiinia, kuitua ja välttämättömiä rasvahappoja ja paljonpaljon muuta.







Ja hitten vaan marjoja ja vähän funlightia sekaan. Superhyvää tulee jos jaksaa laittaa sekaan vielä puolikkaan avokadon--> ENJOY <3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti