perjantai 14. syyskuuta 2012

Hukkateillä

Olin aamulla lähdössä Hakaniemeen hoitelemaan asioita pyörällä, mutta joku muukin oli ilmeisesti päättänyt lähtevänsä liikkeelle pyörällä.. nimittäin minun rakkaalla mummopyörällä. Eikö ihmisillä ole oikeastikkaan parempaa tekemistä kuin varastella muiden pyöriä? Ei vissiinkään.

Jouduin sitten nappaamaan ratikan menomatkalle ja pois tullessa ajattelin kävellä Sörnäisten kautta takaisin kotiin jos siihen matkalle sattuisi joku pieni kiva putiikki. Ei sattunut. Oli pakko lähteä kiertämään vielä Alppilan kautta, josko vaikka sitten.. Ei vieläkään. En voinut enään luovuttaa kun olin jo päättänyt jonkun kaupan löytää joten ajattelin kipaista siitä vielä äkkiä Töölöön. En tiedä mitä ihmettä tapahtui, mutta yhtäkkiä olinkin Kampissa.. Siis mitä v*ittua miten mää tänne jouduin.. :D

Noo, takaisin Töölöön siis. Kävelin Oopperalle saakka ja sitten luovutin kun 7A osu sopivasti kohdalle ja lähdin pettyneenä kotiin. Onneksi tämän matkan varrelle sattui Peggysagen tukkumyymälä mistä kipasin hakemaan kaikennäköistä ööhm.. "tarpeellista".













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti