keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Treenimuotia Lorna Janelta



 "Lifestyle brändi
Lorna Jane on enemmän kuin vaatemerkki – se on elämäntapa! MOVE NOURISH BELIEVE (MNB)– Tavoitteena paras elämä! Tämä mantra kiteyttää Lorna Janen perustajan Lorna Jane Clarksonin elämäntavat ja muodostaa koko brändin sydämen. MNB näkyy ja tuntuu mallistoissa designin ja viestien muodossa. Move Your Body. Nourish From The Inside Out. Believe Anything Is Possible. LIIKU joka päivä. RAVITSE kehoa ja mieltä. USKO itseesi, kaikki on mahdollista."






"Lorna Jane on aktiivisille naisille ja tytöille suunnattu australialainen lifestyle vaatemerkki, jossa sporttisuus, muotitrendit ja teknisesti laadukkaat kankaat kulkevat nätisti käsikädessä, tyylistä ja designista ei tarvitse tinkiä kuntoillessakaan."


" Lorna Jane kuuluu aktiiviseen elämään, vapaa-aikaan, kuntosalille, urheilukentälle ja jumppatunnille. Valikoimassa löytyy vaihtoehtoja sporttiliiveistä huppareihin ja shortseista jeggingseihin ja kaikkea siltä väliltä."



" Lorna Janella naiset suunnittelevat naisille ja uusia mallistoja suunnitellaan iloksesi kuukauden välein, näin taataan yksilölliset ja aina trendikkäät mallistot. Vaatteet ovat inspiroivia, tyylikkäitä, seksikkäitä ja ne saavat kantajansa paitsi näyttämään upealta, myös tuntemaan olonsa superhyväksi."




 Tykkäättekö? Suomen verkkokauppa löytyy täältä.
Minun mielestä nämä on ainaki ihan syötävän sulosia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti