keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Pikareissu Tallinnaan

 Mjauu. Kävin sunnuntaina parin tunnin mutkan Tallinnassa, tällaisella asialla:






Hain kotiin oman pienen sydämensärkijän! <3 Tessi tulee Pärnun koiratarhalta, tarkempaa tietoa sen taustoista en valitettavasti saanut mutta jostakin kadun kulmasta se on ilmeisesti löytynyt, pikkunen!! <3




Hän tulee Rekkurescuen kautta jonka edustaja toi pennun Pärnusta Tallinnaan, josta se sitten matkasti minun kanssa Suomeen. Kovasti yritin sille Suomea puhua, mutta se vaan katto että mitähän tuo selittää tuossa.


Matkustettiin Eckerölinesillä, joka oli vertailujeni mukaan koiraystävällisin vaihtoehto, mutta myös hitain. Matka Helsingistä Tallinnaan kesti n. 3 tuntia.

Sain viikon aikana kerättyä itelleni ihan superunivelat ja otin paluumatkalle suosiolla lemmikkihytin, taisin olla aika säälittävä näky kun kävin infopisteessä niin ne löi mulle hytin avaimen jo menomatkalle käteen ja käskivät mennä nukkumaan, :D Se tulikin tarpeeseen kun edellinen yö meni puoli viiteen saakka töissä ja ylös oli pakko nousta jo 8.30 joten selitän sekavuustilani sillä, parin tunnin päikkäreiden jälkeen tuntui kuin olis ollut ihan eri ihminen!


Ja viimeistään siinä vaiheessa kun sain tämän pienen ihanan mussunmussunmussun syliini niin oli aivansama vaikka ei olisi nukkunut viikkoon, se oli kyllä molemminpuolista rakkautta ensisilmäyksellä.

Tyytyväisenä kipitin takaisin laivaan, toisessa kainalossa Tessi ja toisessa päkki viruvalgeeta (mut värvättiin viinatrokariksi). Päästiin hyttiin, ihmeteltiin hetki ja nukahdettiin vierekkäin sängylle. Oltiin väsyneitä mutta onnellisia.

Jos harkitset koiran rescue koiran ottamista, tutustuthan ensin tarkasti näihin sivuihin:
Rekkurescue

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti